Benefietconcert voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne

Foto: Lysenko koor

VELP – Zaterdag 21 mei wordt in de kerk in de Emmastraat een benefietconcert gegeven ten bate van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Aan dit programma zal medewerking worden verleend door het Oekraïens Lysenko koor onder leiding van dirigent Inna Ogarok, Harmonie Unisono Velp onder leiding van dirigent Vincent Bergervoet en Frank van Merwijk (organist).

Burgemeester van gemeente Rheden, Carol van Eert zal het programma openen en verder zal er nog worden gesproken door Anastasia Lozovan, onlangs gevlucht uit Oekraïne.

De helft van de opbrengst gaat naar een project van het Lysenko koor, een ziekenhuis van de Oekraïense stad Dolyna, West-Oekraïne en de andere helft naar algemene steun aan de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

Kaarten kan men bestellen door overmaken van het bedrag €20 p.p. op NL44INGB0002044764 t.n.v. RK Parochie St. Eusebius onder vermelding van ‘Benefietconcert Oekraïne’.

Ook kan men doneren door geld over te maken op genoemd banknummer.

Benefietconcert voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne

  • Aanvang 19.30 uur (zaal open 19.00 uur)
  • Entree €20 p.p. (CJP/Gelrepas €10)
  • Onze lieve Vrouwe Visitatiekerk
  • Adres: Emmastraat 18, Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen