Fenneke zoekt 52+ers voor fotoproject

Foto: Fenneke Visscher

REGIO – Fotograaf Fenneke Visscher uit Rheden is op zoek naar gewone mensen van 52 jaar en ouder mét een eigen voordeur. In dit jaar wil ze 52 mensen op de foto zetten en tegelijkertijd interviewen over het leven.

Zo ontstaan er 52 prachtige levensportretten in woord en beeld. Ze is er inmiddels al achter dat er geen gewone mensen bestaan. Alle mannen en vrouwen van 52+ die ze tot nu toe op de foto heeft gezet hebben allemaal bijzondere verhalen. Een deel van de verhalen zijn nu al te lezen en te horen op petje.af/project52

Ook is Fenneke nog op zoek naar meer 52+ers om op de foto te zetten. Ze moeten wel binnen een straal van 52 km van Arnhem wonen. Haar uiteindelijke doel en droom van Project52Arnhem is een fototentoonstelling met de 52 portretten op volgorde van leeftijd. Ze zoekt dan ook van alle leeftijden één persoon. Je loopt bij die expositie dan langs alle foto’s en hoort en leest dan over de geportretteerden. Je leert ze echt een beetje kennen.

Bent u geïnteresseerd om ook op de foto gezet te worden voor dit unieke fotoproject? U kunt op https://project52Arnhem.nl zien welke leeftijden er al op de foto gezet zijn. De kosten voor de deelnemers zijn, u raadt het al, 52 euro. U krijgt daarvoor een professionele fotoshoot bij uw voordeur en u krijgt naderhand ook (afgedrukte) foto’s. Als u geen internet heeft kunt u Fenneke bellen op 026-2060040 om een plekje te reserveren. Ook leuk als Moederdag- of Vaderdagcadeau voor uw (schoon)ouders of opa of oma.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen