Foto-objecten van Rob Chevallier te zien in Dieren en Velp

Foto: Rob Chevallier

DIEREN/VELP – Van 19 april tot half juli exposeert beeldend kunstenaar Rob Chevallier in de Dierense huisartsenpraktijk Hagenau en bij de huisartsengroep Een Plus in Velp.

Chevallier maakt foto-objecten, een combinatie van kringloopspullen en fotografie. Het zijn unieke objecten die herinneren aan vroegere tijden, maar ook een kritisch commentaar geven op problemen als natuurbehoud en klimaatverandering.

Sinds 2020 maakt Rob Chevallier ook installaties met foto-objecten. Zo is de installatie „De Stikstofboom“ te zien in het Kunst Torentje in Almelo en aansluitend in het CODA museum in Apeldoorn.

Rob Chevallier is fotograaf en beeldend kunstenaar. Hij studeerde grafische Vormgeving aan ArtEZ in Arnhem. Sinds 2006 is hij actief als beeldend kunstenaar en fotograaf.

Virtuele expositie.

Het werk dat in Velp en Dieren hangt is ook te zien op een virtuele expositie op de website van Rob Chevallier: https://www.robchevallier.com/evenementen/foto-objecten in-velp-en-dieren/

‘Bij de Dokter’ is een samenwerking tussen gezondheidscentrum Een Plus in Velp, Huisartsenpraktijk Hagenau in Dieren, Stichting Nieuwe Ruimte en Cultuurbedrijf RIQQ. ‘Bij de Dokter’ bestaat sinds 2011 en wisselt elke 3 maanden van kunstenaar. Voor aankopen kan contact worden opgenomen met Carla Verbost, Cultuurbedrijf RIQQ, 06-13087036 of direct met de kunstenaar cheva[email protected] Boulevard 33a 6881 HP Velp (“De Tuin van Sjef”).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen