Tot en met 26 augustus elke zondag in Nieuwe Ruimte: Estafette

Foto: Sebastiaan Torenhof

VELP – Tot en met 26 augustus is elke zondag van 12.00 uur tot 17.00 in Nieuwe Ruimte aan de Oranjestraat 36a in Velp de nieuwe expositie ‘Estafette’ te zien. Let de Kok is deze keer Kunstenaar van de Maand. Naast Let exposeren Anne Reerink, Carin Unverzagt en Maria Hees als gastexposanten.

Een deel van de werken zijn te koop en de kunstenaars zelf zullen in veel gevallen aanwezig zijn om bezoekers te verwelkomen. De toegang is gratis. De titel van de expositie refereert aan de manier waarop de groep exposanten tot stand kwam. Let nodigde Anne uit, Anne nodigde Carin uit en Carin op haar beurt Maria. Een estafette dus.

Let de Kok was genomineerde en winnares van onder andere de Nationale Kunstdagen Rotterdam, Keramikpreis Keulen en de International Ceramic Biënnale van Korea. Hoewel keramiek de rode draad in haar werk is, maakt zij nu wandobjecten van vinyl tussen museumglas. De ruimte tussen de glasplaten en de lichtval zorgen voor een voortdurend veranderende voorstelling als je erlangs loopt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen