Opening foto-expositie Rhedense Schaapskudde in Dorpshuis Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – De Hei en Wolgroep van de Rhedense Schaapskudde start op zaterdag 16 juli een foto-expositie over de wolverwerking van de schapen van de kudde. De opening vindt plaats in het Dorpshuis te Rheden om 15.00 uur.

De tentoongestelde foto’s laten u zien hoe het scheren verloopt, maar ook de verwerking van de vachten tot een prachtig eindproduct.

De Hei- en Wolgroep is een groep vrijwilligers van de Stichting de Rhedense Schaapskudde, die samen aan de slag gaan om de vachten te wassen, kaarden, verven met natuurlijke planten, spinnen, vilten, weven, haken en breien en komen zo tot een prachtig eindproduct die ook te koop zijn. Deze producten zijn op bestelling verkrijgbaar bij de Rhedense Schaapskudde.

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het proces van scheren tot de vachtverwerking van het Veluwse Heideschaap van de schaapskudde Rheden kom dan op 16 juli om 15.00 uur naar de officiële opening van de expositie in het Dorpshuis Rheden. U kunt dan de foto’s bewonderen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kijk voor meer informatie over de Rhedense Schaapskudde op: https://www.schaapskudde.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen