Doorlopende expositie en schilderen bij Terpentijn

Foto: Gelderse Schilderschool Terpentijn

VELP – In het gezellige atelier aan het Oranjeplein te Velp start de Gelderse Schilderschool TerpenTijn op maandag 5 september haar 34e seizoen. Met ingang van maandag 26 september volgt de opening van de doorlopende expositie in het atelier met de nieuwste werken van de cursisten.

Twee dagdelen gedurende zes weken, gevolgd door de volgende twee en zo het gehele seizoen door. Deze exposities zijn tijdens de openingstijden van het atelier vrij toegankelijk met direct de mogelijkheid de cursisten aan het werk te zien.

Het komende seizoen (9 maanden) heeft de Gelderse Schilderschool TerpenTijn een unieke kennismakingskorting, Zie hiervoor de website www.terpentijn.info, hier vindt men ook de openingstijden van het atelier.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen