Expositie Ineke Jansen ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp

Foto:

VELP – Een nieuwe expositie in de lichtstraat van De Paperclip. Ineke Jansen exposeert met nieuw werk en met wat al eerder is geëxposeerd.

Ineke over zichzelf: “Ik ben van jongs af aan al met tekenen bezig geweest en door de vele bezoeken met school naar verschillende musea werd mijn interesse in de kunst alleen maar groter. En nog steeds. Maar naar de kunstacademie zat er niet in, je moest een vak leren…..

Door mijn werk, en een collega in Doesburg, kwam ik in contact met Alma Noordermeer. Bij haar kon ik mij verder ontwikkelen in het fijn- schilderen en dan vooral met olieverf. Daarnaast “uitstapjes” in acryl, aquarelleren en het werken met paletmes. Daarnaast heb ik de driejarige vakopleiding realistisch schilderen bij Boulevard Magenta afgerond. Hier ga ik mij verder bekwamen in diverse technieken. Ik vind rust in het schilderen en word altijd blij als het resultaat weer “gezien” mag worden.”

De expositie is te bezichtigen vanaf 2 januari 2024 tijdens de openingstijden van De Paperclip.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen