Terpentijn exposeert in Dorpshuis Rheden

Foto: Terpentijn

RHEDEN – Momenteel exposeren zes leden van schildersvereniging Terpentijn uit Velp hun werk in Dorpshuis Rheden. Het is verrassend en divers wat deze schilders laten zien en een aanrader om een bezoek te brengen aan deze expositie.

De vereniging heeft leden die al jaren schilderen en ook leden die net beginnen. Sommigen hebben al een eigen stijl, anderen kiezen ervoor verschillend werk te maken. Soms wil iemand graag iets nieuws leren en weer een ander komt thuis niet aan schilderen toe, maar voor iedereen geldt dat ze er plezier aan beleven.

De expositie duurt tot 30 maart 2024 en is van maandag t/m vrijdag te bekijken in zaal 1, 2, 6 en 8, als de zaal vrij is. Zie daarvoor het weekprogramma op www.dorpshuisrheden.info

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen