Landschapsdag gemeente Rheden: IJsselsingel 95 Rheden

RHEDEN/SPANKEREN – Zaterdag 28 september opende wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden officieel De Landschapsdag bij de veerpont aan de Lathumse Veerweg, het fietspad in Rheden. Dit deed hij in het bijzijn van vele vrijwilligers.

Er waren diverse lokaties waar activiteiten werden georganiseerd door diverse organisaties, ook aan de IJsselsingel te Rheden.

IJsselsingel 95 Rheden:

Op deze Landschapsdag waren diverse activiteiten georganiseerd de scouting was vanaf 11.00 uur te bezoeken aan de IJsselsingel op het terrein van Rhevak, er waren verschillende hindernisbanen aangelegd en men kon broodjes bakken, knutselen, schminken en nog veel meer. De Rhedense Scouting bakte oliebollen hiermee gingen ze langs de deuren om de kas van de club te spekken. Om 15.00 uur was er live muziek in de tent.

De gemeente stond er met de buurt-keet daar kon men tekeningen bekijken van de plannen om dit gebied opnieuw in te richten in een natuurspeelplaats. Er waren nog diverse ander stands aanwezig zoals De Bijenstal en Rhevak.

Info: www.rhedensepioniers.nl en www.rhevak.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Kijk voor andere lokaties op:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of  september wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden