Help vogels tijdens de Wilde Buiten Dagen!

Foto:

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert op zondag 14 december een Wilde Buiten Dag bij Bezoekerscentrum Veluwezoom. Tijdens deze wintereditie gaan we de vogels een handje helpen om de kou door te komen.

Veel vogels zijn vertrokken naar het zuiden en sommige dieren houden een winterslaap. Die merken weinig van de kou. Maar de vogels die hier blijven, moeten juist extra hun best doen om voedsel te vinden. Als het buiten vriest en er een dik pak sneeuw ligt kunnen ze best wat extra’s gebruiken. Een leuk dagje uit voor het hele gezin! Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Vogelsnacks
Help de vogels en maak de lekkerste vogelsnacks. We leren je hoe je zelf cupcakes en pindaslingers maakt en hoe je een dennenappel in een snackbar omtovert. Denk je dat je alles van vogels weet? Doe dan de vogelspeurtocht en test je vogelkennis met de vette vogelquiz.
vogelsnack-natuurmonumenten
Wie, waar en wanneer?
Waar: Bezoekerscentrum Veluwezoom, Heuvenseweg 5a, 6991 JE Rheden.
Wanneer: Zondag 14 december, starten tussen 11.00 en 15.00 uur.
Voor wie: Jongens en meisjes (4-12 jaar), vriendjes, vriendinnetjes, ouders en grootouders. 
Drie keer per jaar
Natuurmonumenten organiseert drie keer per jaar de Wilde Buiten Dagen met iedere keer een ander thema. Wil je als eerste weten wanneer er weer Wilde Buiten Dagen zijn, meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dan krijg je ook nog tips voor leuke activiteiten in de kindervakanties!
(Foto: Natuurmonumenten)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen