Informatieavond over gezamenlijke inkoopactie zonnepanelen en isolatie overvol

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Afgelopen donderdagavond hield gemeente Rheden een informatieavond over de gezamenlijke inkoop van zonnepanelen en isolatie in een afgeladen volle raadszaal┬á van het gemeentehuis in De Steeg.

Enkele bezoekers moesten zelfs weggestuurd worden aangezien er niet meer in de zaal konden, vanwege de veiligheid. De gemeente heeft aangegeven een extra avond te gaan organiseren om nogmaals belangstellenden uit te nodigen.

De gezamenlijke inkoopactie van zonnepanelen, vloer- en spouwmuurisolatie voor woningeigenaren is daarmee zeer succesvol gestart. Door collectieve inkoop is het mogelijk de zonnepanelen en isolatiematerialen tegen een aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Meer informatie of direct inschrijven?

Op https://winstuitjewoning.nl/actie vindt u alles over de collectieve inkoopactie. Of bel de helpdesk (023) 58 36 936 voor meer informatie. Inschrijven voor de actie kan via www.elmg.nl/winstuitjewoning.

Succesvolle informatieavond

Voor de informatieavond op 25 januari 2018 was erg veel belangstelling. Niet iedereen heeft de avond daardoor kunnen bijwonen. We organiseren daarom een tweede informatieavond. De datum is op dit moment nog niet bekend. Wilt u op de hoogte blijven, stuur dan een mail naar [email protected].

Bekijk de presentatie van 25 januari (PDF, 9,5 MB).

Over de gezamenlijke inkoopactie

Gemeente Rheden organiseert deze actie samen met het Energieloket ELMG en Winst uit je woning. Zij nemen de organisatie op zich en ontzorgen zo de deelnemers. Door de grootte van het project en de effici├źnte aanpak, is het mogelijk kwaliteit, service en aantrekkelijke prijzen te bieden. Daardoor is het mogelijk zonnepanelen- en isolatie-investeringen nog sneller terug te verdienen en te genieten van een warmer en comfortabeler huis.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen