College van B&W en gemeenteraad zetten zich in voor NL Doet

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – Aankomend weekend is het weer NL Doet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Net als andere jaren dragen ook het College van B&W en leden van de gemeenteraad en werknemers van de gemeente bij en doen vrijwilligerswerk. 

Burgemeester Carol van Eert en de wethouders Constans Pos en Ronald Haverkamp verzorgen samen met het Takkekoor (een koor dat bestaat uit medewerkers van de gemeente Rheden) een optreden voor bewoners van Woon- en Zorgcentrum De Biesdel aan deBiesdelselaan 89 in Velp. Zij zingen daar op vrijdag 9 maart vanaf 15.00 uur.

De leden van de gemeenteraad steken op vrijdagmiddag 9 maart de handen uit de mouwen op en rond het Callunaplein in Dieren. Daar gaan zij gezamenlijk papier prikken en zwerfafval opruimen. Zij doen dat van 14.00 tot 16.00 uur.

NLDoet                                                                                                                                                                                                                  

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NL Doet. NL Doet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje vrijwilligerswerk te doen.

Kijk voor meer informatie over NL Doet en alle vrijwilligerswerk in gemeente Rheden op www.nldoet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen