Heeft u zich al opgegeven voor het Ondernemerscafé van 2019?

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Jaarlijks organiseert gemeente Rheden een Ondernemerscafé voor ondernemers uit haar gemeente. Het thema van het Ondernemerscafé 2019 is ‘Ondernemen = een expeditie’.

Datum en locatie

Het jaarlijkse ondernemerscafé is dit jaar op woensdag 9 oktober bij Thomassen Transport B.V. in Spankeren aan de Van Rensselaerweg 2 te Spankeren, parkeren kan op het terrein van Thomassen Transport.

Programma

19.00 uur Ontvangst
19.30 uur Opening door Ronald Haverkamp, wethouder economische zaken
19.40 uur Presentatie door Jerry Heezen, directeur Thomassen Transport
20.00 uur Presentatie door Jan Fokke Oosterhof, over kansen zien én benutten
21.00 uur Ondernemerscafé; onder het genot van een hapje en een drankje kunt u informeel contacten leggen en napraten
22.30 uur Sluiting

Aanmelden

Op basis van gegevens van de KvK, hebben alle ondernemers uit gemeente Rheden een uitnodiging ontvangen. Bij de uitnodiging zit een antwoordkaart, die u na het invullen kosteloos terug kunt sturen. Liever digitaal aanmelden? Ondernemers, die zich nog niet hebben aangemeld, kunnen dat doen door een mail te sturen naar: [email protected]. Graag zo spoedig mogelijk in verband met de organisatie. Vermeldt daarbij de naam en het adres van uw organisatie en de namen van de deelnemer(s) waarmee u het Ondernemerscafé bezoekt.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden