Eerste informatiebijeenkomst georganiseerde gebruikers Biljoenbad op 18 november

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Over ongeveer een jaar opent het nieuwe Biljoenbad haar deuren in Velp. Dit zwembad vervangt het huidige zwembad De Dumpel, maar de zwembaden zijn eigenlijk niet te vergelijken.

Met een breder 25 meter bassin, een extra doelgroepenbassin, horeca met vergaderruimte en andere voorzieningen biedt het Biljoenbad meer gebruiksmogelijkheden. Wat zijn de mogelijkheden en kansen voor uw organisatie? Daarover gaat sportbedrijf Rheden graag met u in gesprek.

Tijdens de bijeenkomst informeert Sportbedrijf en gemeente Rheden u over:

  • Stand van zaken en planning van de bouw van het Biljoenbad
  • De faciliteiten in het nieuwe zwembad (plattegronden en afbeeldingen)
  • De gebruiksmogelijkheden van het zwembad en de kaders voor toekomstig gebruik

Vervolgens peilen de gemeente en het Sportbedrijf graag bij de aanwezigen de behoefte aan badwater in het Biljoenbad. We willen namelijk spoedig de behoefte in beeld hebben om bezettingsroosters op te gaan maken, maar ook om het nieuwe Biljoenbad en haar faciliteiten breed onder de aandacht te brengen. Uitgangspunt hierbij is het 25m bassins en het doelgroepen/zorgbad zo efficiënt en optimaal mogelijk in te zetten.

Waar en wanneer?

U bent van harte welkom op maandag 18 november 2019 om 19:30 uur in de kantine van zwembad de Dumpel aan de Gruttostraat 14, 6883 CN Velp.

Voor wie?

De huidige georganiseerde gebruikers van zwembad de Dumpel en potentiele georganiseerde gebruikers van het nieuwe Biljoenbad. Gemeente en Sportbedrijf denken hierbij aan zwem-duiksportverenigingen, scholen, zorgaanbieders, (para)medici, patiëntenverenigingen, ouderenorganisatie, kinderdagverblijven en andere sportaanbieders zoals fitnesscentra die belangstelling hebben voor activiteiten in het water.

Niet voor:

De informatiebijeenkomst is niet bedoeld voor individuele inwoners of zwembadgebruikers. Deze worden in een later stadium in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van de mogelijkheden en activiteiten van het nieuwe Biljoenbad.

Aanmelden

Meldt u uw organisatie s.v.p. uiterlijk donderdag 14 november 2019 aan per email via [email protected] onder vermelding van de naam van uw vereniging/organisatie en de namen van de personen (maximaal 2) die namens uw vereniging/organisatie aanwezig zullen zijn. Wilt u daarbij ook de e-mailadressen en telefoonnummers van de aanwezigen vermelden?

Vragen?

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze brief? Dan kunt u deze stellen via telefoonnummer 026-4976592 of via [email protected].

Vervolg

Na de bijeenkomst ontvangen de deelnemers een formulier ‘behoefte badwater’ met het verzoek om dit formulier 29 november 2019 volledig ingevuld aan ons te retourneren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden