Inwoners welkom voor digitale kop koffie met burgemeester Carol van Eert

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Inmiddels duurt de coronacrisis al bijna een jaar. De lockdown en de avondklok vallen sommigen van ons zwaar. De eenzaamheid neemt toe, we missen we het contact met anderen. Onze burgemeester

Carol van Eert is benieuwd hoe het met de inwoners van de gemeente Rheden gaat.

Hij nodigt inwoners daarom uit om digitaal een kop koffie met hem te drinken. Thee of iets anders mag natuurlijk ook.

Koffiemomenten

Inwoners hebben een laptop, tablet of telefoon met internetverbinding, microfoon en camera nodig. En een lekker kopje koffie of thee bij de hand natuurlijk. Bij ieder koffiemoment kunnen er maximaal 8 mensen aansluiten. Daardoor is er tijd en ruimte voor iedereen in het gesprek.

Burgemeester Carol van Eert:

“Ik nodig u van harte uit om met mij een kop koffie te drinken. Digitaal, zoals dat helaas past in deze tijd. Ik hoop u te ontmoeten en een laagdrempelig gesprek met u te voeren over hoe het met u gaat, welke zorgen u heeft en hoe u de coronacrisis beleeft.”

Data en aanmelden

De digitale koffiemomenten duren ongeveer 3 kwartier. De koffiemomenten zijn op:

  • Woensdag 3 maart 19.30 uur
  • Maandag 8 maart 19.30 uur
  • Vrijdag 19 maart 10.00 uur

Bij het aanmelden kunnen inwoners aangeven op welke datum ze een kop koffie mee willen drinken. Via e-mail ontvangen ze een bevestiging met daarin een link naar de Microsoft Teams bijeenkomst. Bij veel belangstelling, plannen we meer momenten in.

Aanmelden kan via www.rheden.nl/kopkoffie.

Koffie met de burgemeester - gemeente Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden