Gemeente Rheden start veiligheidsonderzoek in de gemeente, doe mee!

Foto: Pixabay

GEMEENTE RHEDEN – Hoe veilig voelt u zich in uw buurt? Waar meldt u criminaliteit? Heeft u zich in de afgelopen 12 maanden onveilig gevoeld? Dit zijn enkele vragen die worden gesteld aan inwoners van de gemeente Rheden in verband met het nieuwe veiligheidsbeleid.

Met de uitkomsten van deze enquête krijgt de gemeente een goed beeld van de veiligheidssituatie en de mogelijkheden tot verbetering. De verwachting is dat de gemeenteraad in januari 2023 een besluit neemt over dit nieuwe beleid.

Het is belangrijk dat iedereen meedoet met de enquête.

Alleen bij hoge deelname ontstaat een goed beeld van de veiligheidssituatie. De online enquête is vanaf dinsdag 1 november tot woensdag 16 november 2022 eenvoudig in te vullen via www.rheden.nl/veiligheidsbeleid. Ook is de enquête uitgezet via het inwonerspanel Rheden Spreekt.

De vragen gaan over criminaliteit, onveiligheid, buurtproblemen en het melden van criminaliteit. De gemeente gebruikt de uitkomsten van dit onderzoek voor het nieuwe veiligheidsbeleid.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen