Wijkuitvoeringsplan Dieren-West: inwoners nog even tijd om te reageren

Foto: Pixabay

DIEREN – Inwoners van de wijk Dieren-West hebben nog één week de tijd om hun mening te geven over het wijkuitvoeringsplan Dieren-West. Op maandag 4 september sluit de consultatiefase.

De gemeente Rheden maakt samen met de bewoners van Dieren-West plannen voor een aardgasvrije, duurzame wijk. Om dat te bereiken wordt in het werkdocument van het wijkuitvoeringsplan voorgesteld fors in te zetten op energiebesparende maatregelen, zo veel mogelijk zonnepanelen op daken, warmtepompen en het op orde brengen van het elektriciteitsnetwerk.

Begin juni gaf het college van B & W het werkdocument van het wijkuitvoeringsplan vrij voor consultatie. In de afgelopen maanden is de gemeente de wijk ingegaan om hierover met de bewoners in gesprek te gaan. Online kunnen de wijkbewoners nog reageren tot maandag 4 september. Het werkdocument is te vinden op www.watisjouwrheden.nl/wijkuitvoeringsplan-dieren-west.

Na de consultatiefase worden alle reacties beoordeeld en verwerkt bij het opstellen van het definitieve wijkuitvoeringsplan voor Dieren-West. Komend najaar stelt de gemeenteraad het eerste wijkuitvoeringsplan binnen gemeente Rheden definitief vast.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen