Natuurwerkdag op Zwembad Beekhuizen in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Stichting Broedplaats Beekhuizen werkt regelmatig op het terrein van voormalig openlucht zwembad Beekhuizen. Op zaterdag 2 november tijdens de Natuurwerkdag zetten zij de deuren open en kan jij mee doen! Een dagje meehelpen voor het beschermen en behouden van natuur en landschap.

Dit jaar met het thema biodiversiteit, deelnemers gaan aan de slag voor de ringslang. Het terrein is een bijzonder biotoop geschikt voor deze soort door het open karakter. Je kan meehelpen met snoeien en afvoeren van gras en blad naar de broedhopen.

Voormalig openlucht Zwembad Beekhuizen

De deelnemers verzamelen op voormalig openlucht Zwembad Beekhuizen om 10.00 u aan de Beekhuizenseweg 93 in Velp. We eindigen rond 14.00 u. Tussendoor is er pauze met koffie, thee & soep, neem zelf je brood & handschoenen mee! We gaan op het terrein van het oude zwembad aan de slag met het herstellen van een takkenril. Kinderen kunnen helpen met het slepen van takken.

Voor meer informatie en aanmelden:

Tijdens de Natuurwerkdag gaan jong en oud op meer dan 50 locaties in Gelderland aan de slag. In heel Nederland gaan deelnemers aan de slag voor wilde bijen, vlinders, watersalamanders en nog veel meer soorten. Ook samen aan de slag voor biodiversiteit? Kom dan samen met je gezin, vriend(in) of alleen en help mee met de vrijwilligers van Stichting Broedplaats Beekhuizen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/beekhuizen-voormalig-openlucht-zwembad.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Ringslang op houtblok - Stichting Landschapsbeheer Gelderland

Natuurwerkdag

De Natuurwerkdag is een initiatief van LandschappenNL, Stichting Landschapsbeheer Gelderland coördineert de Natuurwerkdag in Gelderland. De Natuurwerkdag is mede mogelijk gemaakt dankzij de Postcode Loterij.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden