Stoptober: Stoppen met roken in oktober

Foto: www.stoptober.nl

De vierde editie van Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk, want na een periode van 28 dagen niet roken, is de kans 5x groter dat je blijvend stopt meet roken.

De landelijke kick-off van Stoptober was op vrijdag 8 september 2017 in Amsterdam en vanaf 1 oktober 2017 start de 28 dagen niet roken reis. In de afgelopen jaren zijn al meer dan 150.000 stoppers jou voorgegaan en hebben met elkaar bewezen dat Stoptober werkt.

Stoppen met roken doe je niet alleen

Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale gratis Stoptober-app. In deze app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, ontvang dagelijkse je tips en lees je wat je zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Via social media (FacebookTwitterInstagram) blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken als jij en kun je ervaringen uitwisselen. Ook kunnen deelnemers een gratis Stoptober Magazine ophalen; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober! Je leest er alles over op www.stoptober.nl

Meedoen aan Stoptober

Vanaf 8 september 2017 kun je je inschrijven voor Stoptober via de website www.stoptober.nl en maak gebruik van alle steun die Stoptober je te bieden heeft. Zo kun je de Stoptober-app kan vanaf 28 september downloaden (met bewijs van inschrijving).

De 28 dagen niet roken-reis start vervolgens op 1 oktober. Succes!

(Bron: VGGM.nl)