Informatieavond “Chronische pijn en bewegen bij reuma” bij Rijnstate

Foto: Rijnstate Arnhem

REGIO – Op donderdag 12 oktober 2017 (Wereldreumadag) organiseert de Reuma Patiënten Vereniging Arnhem e.o. in samenwerking met Rijnstate een informatieavond over het thema ‘chronische pijn en bewegen bij reuma.’

Voor wie?

Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen met reuma (zowel leden als niet- leden van de reumapatiëntenvereniging) en andere geïnteresseerden. 

Programma

  • 19.00 uur      Zaal open en gelegenheid voor een bezoek aan de informatiestands
  • 19.30 uur      Opening door Henriëtte Visser, voorzitter Reuma Patiënten Vereniging
  • 19.30 uur      ‘(H)erkennen van pijn’, door José Gerritzen, verpleegkundig pijnconsulent in Rijnstate
  • 19.50 uur      ‘Chronische pijn en bewegen’, door Jacqueline van Baars, oefentherapeut Cesar en coördinator Netwerk Chronische pijn Arnhem e.o.
  • 20.10 uur      Pauze en gelegenheid om informatiestands te bezoeken
  • 20.30 uur      Interactieve workshop ‘Dansbewegingen op muziek’ door Natalie Lewin, dansdocente Dance for Health
  • 21.30 uur      Afsluiting door Henriëtte Visser

Tijdens de lezingen kunnen vragen worden gesteld. Daarnaast zijn er informatiestands  van het Reumafonds, de reumaverpleegkundigen, de POM uit Nijmegen en de Reuma Patiënten Vereniging Arnhem e.o.

De toegang is gratis. De parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Vooraf aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan via de website van de Reuma Patiënten Vereniging Arnhem:  www.reuma-arnhem.nl/  of telefonisch via Ria Könning (secretariaat): 06 – 22340942.

Over Rijnstate

Rijnstate is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp, en Arnhem-Zuid. Onze kwalitatief hoogwaardige en veilige ziekenhuiszorg is altijd dichtbij voor alle inwoners van de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Rijnstate is met circa 5.500 medewerkers de grootste werkgever van de regio Arnhem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen