De Kookgroep van het ’t Jagthuis wint opnieuw “Heel Innoforte Bakt!”

VELP – Net als afgelopen jaar had de Vereniging van ’t Jagthuis opnieuw heel Innoforte uitgedaagd om mee te doen aan de wedstrijd Heel Innoforte Bakt! Ook dit jaar ging de eerste prijs naar de Kookgroep van het ’t Jagthuis. Zij maakten samen met de bewoners de winnende taart (zie foto)

De Jury bestaande uit de bakkers van Banketbakkerij Theunissen en Bakkerij Borggreve bijgestaan door de directrice Christel Welling van Innoforte heeft de taarten beoordeeld, er werd geproefd, gekeken en overlegd met elkaar en uiteindelijk werd de winnaar bekend gemaakt.

Heel Innoforte Bakt!

De taarten werden tussen 14.30 uur en 16.00 uur in ’t Jagthuis gepresenteerd in Grand Café de Brink aan de Hoofdstraat 1 in Velp. De bakkers bakken thuis en werken hun taart eventueel ter plekke af.

De taarten worden geschonken aan diverse organisaties en bedrijven die altijd klaar staan voor de cliënten van Innoforte. ‘Zo kunnen we ook eens iets terug doen voor bijvoorbeeld onze bloemist en het Rode Kruis en laten zien dat wij hun medewerking waarderen,’ aldus Miriam Jansen, een van de initiatiefneemsters.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen