Inwoners van Rheden kunnen vanaf 1 januari 2018 wasbare luiers leasen

Foto: robertdebock on Foter.com CC BY

GEMEENTE RHEDEN – Vanaf 1 januari worden er met 5 euro korting leasepakketten aangeboden met wasbare luiers voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Keuze uit 3 pakketten op maat

  • New Born € 25,00 (in plaats van € 30,00)
  • One Size € 25,00 (in plaats van € 30,00)
  • Pakket op maat € 35,00 (in plaats van € 40.00)

Een luierpakket bevat 25 tot 30 wasbare luiers, 2 waszakken en een folder met uitleg over de luiers en een was instructie. Drie keer per jaar kunnen de ouders de samenstelling van hun pakket kosteloos wijzigen. De lease-regeling is per maand opzegbaar.

Waarom leasen?

Bij een leaseconstructie betaal je een vast bedrag per maand voor een vast pakket; de focus ligt op lange termijn gebruik van het pakket. Hierdoor hoef je de luiers niet aan te schaffen en spreid je de (financiële) risico’s. De luiers blijven eigendom van BambooBaby, maar jij kunt er als gebruiker net zo lang gebruik van maken als gewenst.

Gratis luierconsulent

Tijdens de looptijd van het abonnement heeft u individuele begeleiding bij het gebruik van luiers. De huurperiode start altijd met een consulent om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Aanmelden

Aanmelden kan op www.bamboobaby.nl. Wilt u meer informatie lees dan de website of  neem dan contact op met Caroline Beelen van BambooBaby: [email protected] of bel 06 11 40 47 45.

Succesvolle proef in de gemeente

Afgelopen jaar deden 15 Rhedense gezinnen mee aan een proef. Ze gebruikten in een periode van 2,5 maand alleen wasbare luiers. Die lijken in niets op de witte katoenen luiers die vroeger werden gebruikt. Integendeel. Ze hebben leuke designs en zijn vrolijk gekleurd. Het overgrote deel van de gezinnen was zo enthousiast dat ze na afloop definitief overstapten op wasbare luiers.

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen