C.V. de Narrenkap viert carnaval met jong en oud!

Foto: Cv. De Narrenkap Velp

VELP – Carnaval staat weer voor de deur en zoals elk jaar pakt ook de Koninklijk Erkende Carnavalsvereniging de Narrenkap dit jaar weer groots uit, met een reeks evenementen voor jong en oud.

Op zaterdagmiddag 10 februari 2018 start de Narrenkap met de welbekende kindermiddag. Tijdens deze middag mogen alle kinderen uit Velp en omstreken laten zien dat carnaval vieren voor iedereen is! Ook mag iedereen op zijn of haar mooist verkleed komen, waarmee ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn. De kinderen zullen zich deze middag zeker niet vervelen. Een verrassend programma en een sessie met ‘Dans je Fit’ zullen er voor zorgen dat alle kinderen de hele middag lekker in beweging zijn, maar nog veel belangrijker; dat ze plezier hebben. De middag wordt afgesloten met een ballonnenwedstrijd, waarbij ook leuke prijzen te winnen zijn. De middag begint om 13:30 en de entree is gratis. De kaarten zijn af te halen in Velp bij Intertoys, Café d’Oranjeboom en Rokersspeciaalzaak Siemelink.

Zaterdagavond 10 februari gaat de Narrenkap verder met de ‘Zotte Zaterdag’. waarbij iedereen uitgedaagd wordt om de mooiste, leukste of origineelste outfits te tonen. Ook hier zijn leuke prijzen te winnen voor de beste en origineelste outfits. De avond wordt muzikaal ingevuld door zanger / DJ Glenn en een optreden van ‘De Duitekluiters’.

Om 22:00 uur volgt dan het demasqué waarna iedereen ziet welke personen schuil gaan achter de mooie outfits. De avond begint om 20:00 uur en de entree is gratis.

Zondag 11 februari gaan we weer samen met de Bloaspiepkes door Velp heen met de grootse carnavalsoptocht. Praalwagens en loopgroepen met uiteenlopende thema’s komen voorbij en een ieder die langs de kant staat te kijken kan genieten van het spektakel. Uiteraard zijn er weer grote voorraden snoepgoed ingeslagen dus er kan lekker gesnoept worden langs de kant. Na de optocht is iedereen van harte welkom in het Narrenhuus op de Beemd om met ons de instuif te komen vieren.

Een middag waarbij we gezellig feest vieren met elkaar, maar ook te horen krijgen welke deelnemers aan de optocht dit jaar de prijzen wint. Aansluitend is dan ook de bekendmaking van de Ridder in de Orde van het Velpse Narrenrijk. Een onderscheiding die ieder jaar wordt uitgereikt aan iemand die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de maatschappij in Velp. De instuif wordt muzikaal gevuld door FeestDJ Mike.

De optocht vertrekt vanaf de Kerkallee om 13:11 uur en rond 15:00 verwacht de Narrenkap weer terug te keren bij het Narrenhuus. Rond 19:00 uur is de instuif afgelopen. De entree van deze middag is gratis.

Dinsdag 13 februari sluiten we de carnavalsdagen af met het boerenbal. Deze avond staat in het teken van gezelligheid en feest, maar vooral samen zijn en genieten van en met elkaar. Om 20:11 start het boerenbal, waarna de volumeknop een flinke slinger krijgt. Rond 23:11 zal prins Carl Scholten dan toch onttakeld worden door grootvorst Arjan Flipse, waarmee carnaval 2018 dan echt ten einde is. Deze avond zal plaatsvinden bij Café d’Oranjeboom aan de Oranjestraat 1E in Velp. Ook hier is de entree gratis.

Meer informatie over deze evenementen en het laatste nieuws is altijd te vinden op http://www.cvdenarrenkap.nl, waar naderhand ook vele foto’s geplaatst zullen worden.

De evenementen vinden allemaal plaats in ons Narrenhuus aan De Beemd 3 in Velp, met uitzondering van het boerenbal, dit zal zijn bij Café d’Oranjeboom aan de Oranjestraat 1E in Velp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen