Kruispunt fase 1 reconstructie Arnhemsestraatweg Velp krijgt nieuw asfalt

VELP – Ondanks het eerdere slechte weer en uitstel, was het vandaag toch zo ver, de kruising Arnhemsestraatweg / Hoofdstraat / Ommerhofselaan / Wilhelminastraat te Velp kreeg vandaag haar eerste nieuwe lagen asfalt.

Uiteindelijk zal er nog een toplaag aangebracht worden.

Het grootste gedeelte van de Arnhemsestraatweg en de kruisingen worden gereconstrueerd. Ook krijgt de kruising van de Daalhuizerweg / Nordlaan / Arnhemsestraatweg een rotonde. Dit om een betere doorstroming van het verkeer mogelijk te maken.

Aannemer Netters Infra doet haar uiterste best op schema te blijven en na een week van slecht weer kon met prachtig weer vandaag de onderlaag van asfalt aangebracht worden. Hiermee is de eerste fase in het gigantische reconstructieproject van de Arnhemsestraat weg te Velp, weer een stuk verder.

Vanaf 19 februari zal de kruising waar de rotonde wordt gemaakt voor al het verkeer, behalve aanwonenden en openbaar vervoer afgesloten worden. Als de rotonde klaar is dan heeft het grootste gedeelte van het project weer toegang. Tot die tijd gelden diverse omleidingsroutes.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

https://rheden.nieuws.nl/nieuws/114666/asfalteringswerkzaamheden-centrum-velp-gaan-door/

Asfalteringswerkzaamheden Netters Infra

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen