Jaarlijkse Heidewerkdag op Rozendaalse Veld

Foto:

VELP/ROZENDAAL – Jaarlijks organiseren de geërfden van het dorp Velp en de gemeente Rheden de Heidewerkdag op het Rozendaalse Veld. Deze wordt gehouden op zaterdagochtend 24 februari 2018 van 9.00 tot 12.30 uur.

Dit jaar zal burgemeester Carol van Eert daarbij aanwezig zijn.

Kent u het Rozendaalse Veld? Loopt u er hard, wandelt u er, met of zonder hond, plaatst u bijenkasten, of geniet u daar op een andere manier? En houdt u ook van werken in de natuur? Kom deze ochtend dan helpen!

Trek stevige schoenen en eventueel regenkleding aan. Neem werkhandschoenen mee en als het kan ook een scherpe snoeitang of takkenschaar. Er wordt geëindigd met heerlijke erwtensoep!

Gladheid

Bij gladheid wordt de Kluizenaarsweg afgesloten en gaat de werkdag niet door. Updates vind je op Facebook en Twitter (@gemeenteRheden.nl). Heeft u nog vragen over bovenstaand bericht, neem dan contact op met de gemeente Rheden via [email protected] of met het telefoonteam van de gemeente Rheden via (026) 49 76 911.

Heidewerkgroep

Er bestaat ook een vrijwilligersgroep die zich het hele jaar inzet op de heide. Deze groep werkt eenmaal per twee weken op dinsdagochtend. Zij kunnen nieuwe leden goed gebruiken. U kunt vrijblijvend een ochtend komen en ervaren of dit iets voor u is! Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met de gemeente Rheden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen