Informatiemarkt in Gezondheidscentrum Velp: ‘Vitaal op elke leeftijd’

Foto: Gezondheidscentrum Velp

VELP – Op zaterdag 24 maart vindt de informatiemarkt ‘Vitaal op elke leeftijd’ plaats in het Gezondheidscentrum Velp. De informatiemarkt voor jong en oud is open van 11.00 tot 15.00 uur.

Verschillende zorgverleners bieden informatie en activiteiten aan over vitaal leven. De patiëntenadviesraad zal aanwezig zijn. De markt is gratis toegankelijk.

Wat is er onder andere te doen en te beleven?

Voor een vitaal leven zijn van belang: goed bewegen, gezonde voeding, inspirerende activiteiten en gezonde gewoonten. Over al deze thema’s vindt u informatie, kunt u oefenen, proeven, uw vragen kwijt en advies inwinnen. Kinderen kunnen lekker bewegen op o.a. een springkussen en met Wii- en Kinect-games. U kunt uw houding en voeten laten checken, balans en spierkracht oefenen op onze hindernisbaan, meedoen aan gym en adviezen krijgen over verantwoord en plezierig bewegen.

Er is weer een proeverij van goed en lekker eten en u kunt alle informatie krijgen over gezonde voeding! Laat u verder inspireren door initiatieven van burgers voor burgers en maak kennis met de patiëntenadviesraad van het Gezondheidscentrum. En ervaar wat technologie voor u kan betekenen.

Voor de informatiemarkt  ‘Vitaal op elke leeftijd’ is aanmelden niet nodig.  Wanneer u aan het eind van uw bezoek de puzzel heeft opgelost, ontvangt u een verrassingstas!

Locatie: Gezondheidscentrum Velp, Rozendaalselaan 34,  www.eenplus.nl/informatiemarkt-2018

Vitaal op elke leeftijd

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen