Kleding-speelgoedbeurs in Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – De winter is nog niet voorbij, maar de voorbereidingen voor de kinderkleding- en speelgoedbeurs voor het voorjaar is alweer in volle gang. De beurs wordt gehouden op vrijdag 6 april 2018 van 9:00 tot 11.00 uur in de zaal van Tafeltennisvereniging Slagvaardig aan de IJsselsingel 3, 6991 ZP te Rheden.

Tijdens deze lente/zomerbeurs wordt schone kleding in goede staat verkocht in de maten van 86 t/m S. Daarnaast worden ook schoenen, speelgoed, boeken, fietsjes etc. aangeboden.

De koper betaalt aan de kassa 10% bovenop de verkoopprijs voor gemaakte kosten. Met de winst van deze beurs helpen ze Rhevak om er deze zomer met de kinderen weer een mooi bouwfeest van te maken.

Wilt u spullen aanbieden?

Enveloppen met prijskaartjes en informatie worden verkocht voor 1.50 euro bij Firma Elderman aan de Groenestraat 54, 6991 GG te Rheden vanaf zaterdag 24 maart zolang de voorraad strekt. U bepaalt zelf uw verkoopprijs. U, als verkoper, ontvangt de totale opbrengst met aftrek van 10% voor de gemaakte kosten.

U kunt uw spullen aanbieden bij Tafeltennisvereniging Slagvaardig op donderdag 5 april tussen 18:30 en 20.00 uur. Niet verkochte kleding en speelgoed wordt geschonken aan de kledingbank in Dieren en de Speelgoedbank in Velp, tenzij de verkoper uitdrukkelijk aangeeft de spullen retour te willen ontvangen.

Vindt u het leuk om samen met de organisatie de beurs te organiseren dan kunt u zich, ten tijde van de beurs, opgeven als nieuwe vrijwilliger.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen