Jumbo Velp geeft overtollig voedsel weg aan de Voedselbank!

Foto: Diaconie Protestantse Gemeente Velp

VELP – Dinsdagavond 3 april belde de filiaalmanager Ronald van der Velde van Jumbo Velp naar de secretaris van de Diaconie van de Protestantse gemeente te Velp met het volgende verzoek:

“Kan de Diaconie een goede bestemming geven aan onze overtollige winkelvoorraad aan levensmiddelen, in verband met de verbouwing die wij na 3 april starten?”

Zo’n vraag is een kolfje naar de vaardige handen van mevrouw Seia Moet, secretaris van de Diaconie! Haar actie zorgde er voor dat twee diakenen, Johan Vermeulen en Arthur Ohm snel in de wielen gingen met een grote aanhanger op weg naar de JUMBO in de IJsselstraat.

Daar stond de filiaalmanager de heer Ronald van der Velde met zijn enthousiaste team klaar om de 31 kratten met kostelijke etenswaren in de aanhanger te laden. Een karwei dat snel geklaard was.

De twee diakenen brachten deze spullen naar een tijdelijke opslag om de volgende dag bij de Voedselbank Arnhem af te leveren.

Deze organisatie was erg blij met de royale gift van in totaal ongeveer 300 kilogram aan waardevolle levensmiddelen, die anders vernietigd zouden worden.

Wij wensen Ronald van der Velde en de medewerkers van JUMBO Velp veel succes met de verbouw van hun supermarkt!

Lees ook:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen