Tiny Forest Rheden inzending: Groenstrook aan de Geitenbergweg en de Fazantlaan in Dieren

Foto: Didi Gerrits

GEMEENTE RHEDEN – Op 15 mei gaat de Tiny Forest stemronde van start. Er zijn nu 3 locaties die zeker meedoen aan de stemronde. Daar komen misschien nog 1 of 2 locaties bij. Op 29 mei sluit de stemronde. De locatie die de meeste stemmen ontvangt, is de winnaar!

Een Tiny Forest is meer dan alleen een bos, het is een bos van de buurt, waar iedereen bij betrokken is. Initiatiefnemer Didi Gerrits ziet graag een Tiny Forest op het stukje groenstrook aan de Geitenbergweg en de Fazantlaan in Dieren.

Samen met buurtgenoten en leerkrachten van OBS en BSO De Wensvogel wil Didi het minibos gaan aanleggen. De locatie ligt naast de school waar veel kinderen op zitten. Er wordt daarom veel buiten gespeeld door de school -en buurtkinderen. Ook tijdens de schooluren kunnen kinderen van OBS De Wensvogel gebruik maken van de buitentuin.

Didi Gerrits en haar buurtbewoners zien graag een natuurlijke speelplek, die de mogelijkheid biedt tot buitenlokaal binnen de woonwijk. Ze wonen al op een prachtige plek op de Veluwe en kinderen spelen graag buiten, maar de kinderen zijn afhankelijk van ouders om naar het bos te gaan. Een Tiny Forest biedt de oplossing! Buurtbewoners, en BSO De Wensvogel zijn bereid om met elkaar het Tiny Forest te gaan onderhouden, en zo nodig toezicht te verlenen.

Meer weten over de plannen van Didi Gerrits en buurtbewoners? Neem contact op met Didi via [email protected].

Stemmen

Op 15 mei 2018 gaat de Tiny Forest stemronde van start (poll) op de website rheden.nieuws.nl. Er zijn drie locaties die zeker meedoen aan de stemronde. Op 29 mei sluit de stemronde. De locatie die de meeste stemmen ontvangt, is de winnaar!

Lees ook:

U kunt hieronder stemmen:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen