Meest succesvolle collectieve inkoopactie van zonnepanelen in Gemeente Rheden 

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – De regionale inkoopactie Zonnepaneelvoordeel van 28 gemeenten in de Stadsregio Arnhem Nijmegen en Regio Rivierenland is zeer succesvol geweest. In totaal hebben 500 huishoudens, bedrijven en andere organisaties 7.000 zonnepanelen laten installeren. Dat blijkt uit een recente evaluatie van de actie die eind 2013 werd afgesloten.

Het meest succesvol is de actie geweest in de gemeente Rheden. Daar hebben 41 huishoudens 476 zonnepanelen geinstalleerd. Daarmee is de deelname vanuit de gemeente Rheden het hoogst van alle gemeenten uit regio Arnhem-Nijmegen. 

Daarnaast heeft de gemeente zelf via deze actie 750 zonnepanelen afgenomen die zijn geplaatst op de daken van het gemeentehuis in De Steeg, sporthal de Dumpel in Velp en bibliotheek de Bundel in Dieren.  
Wethouder Harriet Tiemens is trots op dit mooie resultaat: ”Het is geweldig dat steeds meer inwoners hun eigen duurzame energie gaan opwekken en op die manier bijdragen aan de ambitie van de gemeente om CO2-neutraal te worden”.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
zonnepaneelharrit
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen