Inzending Tiny Forest Rheden: Basisschool ’t Schaddeveld in Dieren

Foto: Basisschool 't Schaddeveld Dieren

GEMEENTE RHEDEN – Op 15 mei gaat de Tiny Forest stemronde van start. Er zijn nu 3 locaties die zeker meedoen aan de stemronde. Daar komen misschien nog 1 of 2 locaties bij. Op 29 mei sluit de stemronde. De locatie die de meeste stemmen ontvangt, is de winnaar!

Basisschool ’t Schaddeveld kiest voor het project ‘Tiny Forest’. Natuur en Techniek zijn twee pijlers van de school en meer natuur rondom de school past heel goed bij het concept. In de school wordt een binnentuin gecreëerd waar de kinderen mede verantwoordelijk voor zijn. Als er ook nog een mogelijkheid is om op het plein en nabij de school de natuur te kunnen beleven maakt dat het plaatje compleet.

Voor de locatie van het Tiny Forest, een naast de school gelegen terrein, wil basisschool ‘t Schaddeveld een natuurlijk speelterrein inrichten met daarbij ook een buitenlokaal. ’t Schaddeveld vindt het belangrijk dat de kinderen in de wijk een uitdagende en spannende speelplek hebben waar ze kunnen genieten en leren van de natuur.

Ouders van de school zijn enthousiast en een aantal wil graag meehelpen bij het promoten van dit project. Contacten met andere buurtbewoners zijn nog niet gelegd. Dit gaat ‘t Schaddeveld binnenkort doen.

Basisschool ‘t Schaddeveld gaat er vanuit samen met de buurtbewoners een geslaagd project te kunnen maken. Het Tiny Forest project heeft namelijk niet alleen voor de school maar ook voor de omgeving van de school een grote meerwaarde.

Tiny Forest Rheden - Basisschool 't Schaddeveld Dieren

Stemmen
Op 15 mei 2018 gaat de Tiny Forest stemronde van start (poll) op de website rheden.nieuws.nl. Er zijn locaties die zeker meedoen aan de stemronde. Op 29 mei sluit de stemronde. De locatie die de meeste stemmen ontvangt, is de winnaar!

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden