Expositie met zwart/wit schilderijen in Dorpshuis Rheden

Foto: Ed Jacobs

RHEDEN – Van 11 juni tot en met 8 december 2018 is er in het Dorpshuis Rheden een expositie van zwart/wit schilderijen te bezichtigen van Ed Jacobs.

De heer Jacobs is in 2011 getroffen door een hersenstam infarct. Na ruim een jaar van intensieve revalidatie in Klimmendaal heeft de Ed Jacobs er “alleen” een éénzijdige verlamming aan de linkerzijde van zijn lichaam aan over gehouden en is in een rolstoel beland, zijn rechterzijde is voor 98% genezen.

In begin 2014 is Jacobs gestart met schilderen en tekenen met zijn rechterhand, dit doe hij twee dagen per de week op de dagbesteding van AC Rheden.

Hij heeft tot nu toe een grote collectie werken gemaakt zoals, bekende BN’s, dieren, buitenlandse artiesten en groepen, waar hij hiervan nu een gedeelte exposeert.

De expositie is in de foyer en gang van het Dorpshuis Willem de Zwijger, mr. B. van Leeuwenplein 3, en is gratis te bezichtigen van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 15.00 uur.

Om deze expositie tot stand te brengen dank aan de medewerkers AC Rheden en het Dorpshuis voor het gratis ter beschikking stellen van deze expositieruimtes, namens Ed Jacobs.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden