Rijnstate zoekt verpleegkundigen die flexibel willen werken in vaste dienst

Foto: Rijnstate Arnhem

ARNHEM – Rijnstate zoekt verpleegkundigen die in vaste dienst flexibel willen werken op meerdere afdelingen in het ziekenhuis.

Naast een vast contract, kan de verpleegkundige ook aangeven op welke tijdstippen, welke dagen en voor hoeveel uren per week hij of zij wil werken. Hierdoor hebben de verpleegkundigen meer regie over hun agenda.

Verpleegkundigen houden veel van hun vak. Maar het werken in wisselende diensten vraagt soms veel van ze, zeker als ze naast het werk een jong gezin hebben of mantelzorg verlenen. Dit is voor een deel van de verpleegkundigen een reden om het vak de rug toe te keren.

Wim van Harten, voorzitter Raad van Bestuur van Rijnstate: “Flexibel werken met een vast contract en volgens een vast rooster. Het klinkt tegenstrijdig, maar het past juist erg goed in de huidige tijd en bij het moderne werkgeverschap van Rijnstate. Door de flexibiliteit te bieden kan Rijnstate schommelingen in de personeelsbezetting opvangen. Bijvoorbeeld tijdens de vakantieperiode of een griepepidemie. En de verpleegkundige kan het vak uitoefenen, maar heeft ook voldoende tijd en ruimte voor gezin, hobby’s, mantelzorg of vrijwilligerswerk.”

Online wervingscampagne

Rijnstate is een online wervingscampagne gestart voor verpleegkundigen uit de regio Arnhem en omstreken, die flexibel hun geliefde vak willen uitvoeren. Meer informatie over het werken als flexibele verpleegkundige is te vinden op https://www.rijnstate.nl/werkenbijrijnstateselect.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen