Veel kampioenen bij MHC Dieren

Foto: MHC Dieren

DIEREN – Drie meidenteams zijn kampioen geworden bij de Dierense hockeyclub MHC Dieren

Glorieus kampioenschapsjaar voor meiden D1 van MHC Dieren

De meisjes D1 van MHC Dieren zijn kampioen geworden met een glorieuze 11-0 overwinning! Bijzondere vermelding: de meiden waren ook al herfst- èn winterkampioen en werden dit jaar ook met twee teams zaalkampioen.

Na de winter gepromoveerd naar de tweede klasse en gewoon weer kampioen!!! Wat een seizoen voor deze meisjes. Mooie prestatie! Van harte gefeliciteerd.

MHC Dieren D1

Meiden B1 overtuigend kampioenen

Na een zinderende wedstrijd tegen Overbetuwe MB2 zijn ook de meiden van de B1 van MHC Dieren kampioen worden. Ze moesten winnen om het kampioenschap te kunnen vieren. Tijdens de rust stond het nog 1-1 maar daarna lieten ze zien wat hockeyen is. Het ene na het andere doelpunt werd gemaakt. Puur op eigen kunnen. Geen strafcorner kwam er aan te pas.

Ook een paar mooie kansen gemist maar uiteindelijk wonnen de meiden B1 van MHC Dieren overtuigend met 4-1! Wat een leuke wedstrijd, er kwam dan ook veel publiek op af. Gefeliciteerd meiden.

MHC Dieren B1

Meiden B2 kampioenschap ‘ in the pocket’

In eerste instantie leek het kampioenschap al snel ‘in de pocket’. Wedstrijd op wedstrijd werd gewonnen. Maar de meiden maakte het halverwege de competitie toch nog even spannend door twee wedstrijden te verliezen.

Gelukkig hebben ze zich weer herpakt en is het toch nog allemaal goed gekomen en zijn de meiden oprecht als ware kampioenen het veld afgestapt! Geweldig gedaan! Van harte gefeliciteerd!

MHC Dieren B2

Zaterdag 16 juni worden alle teams op de club gehuldigd tijdens een feestelijke afsluiting van dit hockeyseizoen.

 

article
121738
Drie meidenteams kampioen bij Dierense hockeyclub
DIEREN – Drie meidenteams zijn kampioen geworden bij de Dierense hockeyclub MHC Dieren Glorieus kampioenschapsjaar voor meiden
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/121738/kampioenen-mhc-dieren/
2018-06-11T15:18:19+00:00
https://rheden.nieuws.nl/media/sites/280/2014/05/zw2fnh0q9inyslft334h0pry6-mhc-dieren-logo.jpg
Dierense Hockeyclub, MHC Dieren, rheden.nieuws.nl
Nieuws, Sport