Gemeentelijk servicecentrum en Sociaal Meldpunt Dieren tijdelijk gesloten

Foto:

DIEREN – Per 10 september sluit gemeente Rheden tijdelijk het Servicecentrum en Sociaal Meldpunt in Dieren. Het gebouw aan het Ericaplein, waarin ook de bibliotheek, de speel-o-theek en de Rabobank zitten, wordt verbouwd.

De verbouwing duurt tenminste 6 maanden. Het Servicecentrum keert volgend jaar terug naar de gerenoveerde locatie. Het Sociaal Meldpunt verhuist naar verwachting komende november naar een nieuwe locatie aan de Piersonstraat 3.

Servicecentrum

Voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart, rijbewijzen, uittreksels, het aangeven van geboorte en andere burgerzaken, kunnen inwoners terecht bij het gemeentehuis in De Steeg en het Servicecentrum in Velp. Een aantal van deze zaken kunnen ook online geregeld worden. Meer hierover leest u op onze website.

Ook greenbags en PMD-zakken zijn op deze locaties op te halen. Het Servicecentrum komt volgend jaar terug in de vernieuwde locatie aan het Ericaplein.

Sociaal Meldpunt

Inwoners kunnen tot de opening met vragen over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien terecht op het inloopspreekuur bij het gemeentehuis in De Steeg, Hoofdstraat 3. Gemeente Rheden verwacht in november de deuren van de nieuwe locatie aan de Piersonstraat 3 in Dieren te openen.

Op www.rheden.nl vindt u de actuele openingstijden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden