Filmhuis Dieren start 4 september in nieuwe stijl

Foto: Filmhuis Dieren

DIEREN – Met een nieuw logo, een stralende nieuwe website (binnenkort) en een sterk verbeterd geluid in de filmzaal, start Filmhuis Dieren dinsdagavond 4 september 20.00 uur, het filmseizoen 2018-2019 vol enthousiasme.

De film van de openingsavond is M. In de Week van de Alfabetisering, waarin 4 september valt, brengt Taalhuis Veluwezoom samen met het Filmhuis Dieren laaggeletterdheid onder de aandacht met de film M. tegen de gereduceerde prijs van € 3,00. Lees hierover meer op: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/124643/aandacht-voor-laaggeletterdheid-met-film-m/

Nieuwe draaidagen, vrijdag- en dinsdagavond

Ook dit seizoen heeft het Filmhuis weer een grote verscheidenheid aan leuke en verrassende films. Ze starten op dinsdagavond 4 september met de film M. Een verhaal over ontroerende liefde tussen twee jonge mensen in de Parijse banlieue. Meer informatie staat ook op: www.filmhuisdieren.nl. Hier staat ook de filmagenda en kan alvast gereserveerd worden. Nieuw is de filmvertoning op de vrijdagavond, naast de al bekende dinsdagavond. Zo af en toe is er een uitzondering met een film op de zondagavond.

Word vriend van het Filmhuis

Het Filmhuis Dieren draait geheel op vrijwilligers. Door persoonlijk vriend van het Filmhuis te worden steunt u de vrijwilligers van het Filmhuis en maakt u het mogelijk dat zij films kunnen blijven tonen aan het publiek. De persoonlijke Vriendenpas kost €25,–. Als tegenprestatie ontvangt de houder van de Vriendenpas €2,– korting op het kaartje van €8,– per film. Een vriend betaald dan €6,–. Lees hierover en over de andere manieren waarop u Filmhuis Dieren kunt steunen op: http://www.filmhuisdieren.nl/index.php/overons

Geen €7,– per kaartje meer, jarenlang heeft Filmhuis Dieren de prijs van het filmkaartje gelijk kunnen houden. Nu moeten ze helaas door onder andere de BTW-verhoging, doorvoeren dat de prijs van het kaartje van €7,– naar €8,– gaat.

Mogelijk gemaakt door:

Carlo Polman van Oud Zuid Ontwerp, uit Dieren, maakte het logo en de huisstijl van het Filmhuis. Daniël Maarsen van MAERSEN Webdesign uit Arnhem ontwikkelde de nieuwe website. Door de energieke inzet van deze twee heren en de vrijwilligers van het Filmhuis gaan zij vol enthousiasme en plezier en nieuwe seizoen in.

Filmhuis Dieren ontmoet u graag bij haar films, hieronder de trailer van de film M.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden