Geslaagde 2e editie Dierense Fietstocht!

Dieren – Afgelopen zondag 2 september vond de tweede Dierense Fietstocht plaats, Deze gezellige recreatieve fietstocht werd georganiseerd door winkeliers en bedrijven uit Winkelcentrum Dieren.

De Start en inschrijving vond plaats aan de Wilhelminaweg 57 (7Sins Bistro & More) Het was een drukte van belang, de inschrijving begon om 11.00 uur rond 12.15 uur stond te teller van inschrijving al op meer dan 300 deelnemers, om 13.00 uur sloot de inschrijving.

Vanaf de Wilhelminaweg  vertrok men vanuit en door Dieren richting Laag Soeren naar Eerbeek, Brummen en Hall, waarna de deelnemers door Brummen weer richting Dieren terugfietsten, om te eindigen bij de finish plaats Eetcafé Kokkie aan de Wilhelminaweg 23  in Dieren.

Onder weg waren diverse rust– en controleplaatsen waar de deelnemers de nodige versnaperingen werden aangeboden, geheel gratis net zoals de deelname. Iedereen jong en oud was welkom. Bij de start kreeg men koffie, thee, limo, gevulde koek of een broodje aangeboden door Bakkerij Koers.

De organisatie kon terug kijken op een prachtige dag met prachtig weer, dat uitnodigend was om eens lekker te gaan fietsen.

Een geslaagde 2e editie!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen