Mijlpaal: Het Leespunt Rheden heeft 50 leden !

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Onlangs heeft Het Leespunt, de minibibliotheek voor senioren in Rheden, een belangrijke mijlpaal bereikt, het heeft nu 50 leden!

Het Leespunt, werd vrijdag 15 april 2016 onder grote belangstelling officieel geopend door wethouder Constans Pos. Acht enthousiaste vrijwilligsters zijn sindsdien actief met het uitlenen van boeken. En met succes! Er staan nu dus 50 leden ingeschreven maar dat moeten er nog veel meer worden natuurlijk! De open dag van het Dorpshuis te Rheden op 15 september aanstaande is een uitgelezen kans om kennis te maken met Het Leespunt.

Dat kan trouwens ook tijdens normale de openingstijden: op de maandag van 14.00 uur tot 16.00 uur; op de woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Het Leespunt is het boekenbestand aan het vernieuwen en aanvullen door de aanschaf van nieuwe boeken, de laatste aankopen worden tijdens de open dag van het dorpshuis Rheden gepresenteerd.

Bij Het Leespunt gaat het niet alleen om boeken maar zeker ook om de mogelijkheid elkaar te ontmoeten. Daarvoor heeft het Leespunt de beschikking over een ruimte in de foyer van het dorpshuis waar ook een leestafel is. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar voor de leden van het Leespunt.

De vrijwilligers hopen u binnenkort te ontmoeten bij Het Leespunt in het Dorpshuis van Rheden aan het Mr. B. van Leeuwenplein 3!

Lees ook:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen