Afsluiting Ellecomsedijk (Dieren/Ellecom) door wegwerkzaamheden

Foto: Traverse Dieren

ELLECOM/DIEREN – De Ellecomsedijk (N348) vanaf het kruispunt met de Zutphensestraatweg tot en met de aansluiting snelweg A348 is vanaf vrijdag 21 september 2018 (20:00 uur) tot en met maandag 24 september 2018 (06:00 uur) afgesloten voor alle verkeer. Er zijn alternatieve routes.

Van vrijdag 21 september 2018 tot en met maandag 24 september 2018 wordt het asfalt vervangen ter hoogte van Ellecom. Er komt nieuw asfalt vanaf de projectgrens Traverse Dieren tot en met de aansluiting snelweg A348.Het gaat om onderhoudswerkzaamheden in opdracht van de provincie Gelderland. Om efficiencyredenen is dit werk opgedragen aan combinatie Traverse Dieren.

Belangrijkste tijdelijke rijroutes naar Arnhem:

Vanuit Zutphen:

Automobilisten op de N348 vanuit Zutphen die richting Arnhem willen volgen de adviesroute via de N314 (provinciale weg richting Doesburg) en de N338 (provinciale weg tussen Doesburg – aansluiting met de A12 bij Duiven.

Vanuit Dieren / Eerbeek:

Automobilisten op de N348 vanuit Brummen / Dieren / Eerbeek die richting Arnhem willen kunnen op het kruispunt bij Ellecom rechtsaf via de Zutphensestraatweg hun weg vervolgen richting Arnhem. Volg hiervoor de omleidingsroute met letter D.

Vanuit Doetinchem / Doesburg:

Automobilisten op de N317 vanuit Doesburg / Doetinchem die richting Arnhem willen volgen de adviesroute via de N338 (provinciale weg tussen Doesburg – aansluiting met de A12 bij Duiven).

Belangrijkste tijdelijke rijroutes naar Ellecom / Dieren:

Vanuit Arnhem:

Automobilisten op de A348 vanuit Arnhem die richting Ellecom / Dieren willen kunnen via de snelweg A348, afrit De Steeg en Hoofdstraat-Middachterallee-Zutphensestraatweg hun weg naar Ellecom of Dieren vervolgen. Volg hiervoor de omleidingsroute met letter B.

Vanuit Doesburg:

Automobilisten op de N317 vanuit Doesburg richting Ellecom De Steeg / Dieren / Zutphen kunnen via de Doesburgsedijk hun weg vervolgen. Volg hiervoor de omleidingsroute met de letter E

Belangrijkste tijdelijke rijroutes naar Zutphen:

Vanuit Arnhem:

Automobilisten op de A348 vanuit Arnhem die richting Zutphen willen kunnen via de snelweg A348, de provinciale weg N317 via Doesburg hun weg naar Zutphen vervolgen. Volg hiervoor de omleidingsroute met de letter U

Tijdelijke maatregel in De Steeg

Naast de omleidingsroutes voor het verkeer worden er ter hoogte van het kruispunt Hoofdstraat – van Aldenburglaan op zaterdag 22 september en zondag 23 september tussen 7:00 uur en 23:00 uur verkeersregelaars ingezet. Met deze maatregel wordt het verkeer indien nodig door verkeersregelaars op het kruispunt begeleidt.

Informatie hulpdiensten

De hulpdiensten zijn over de afsluiting geïnformeerd.

Werken aan de weg

Werken aan de weg kan niet zonder overlast. Er wordt zoveel mogelijk gedaan om de overlast te beperken. Iedereen wordt dringend verzocht zich aan de omleidingsroutes te houden en de snelheid te matigen. Dit is veiliger voor weggebruikers én wegwerkers. Het volgen van officiële omleidingsroutes draagt ook bij aan het voorkomen van overlast voor omwonenden.

Afsluiting Ellecomsedijk Ellecom-Dieren

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden