2e editie Volop Velp geslaagd!

VELP – Op zaterdag 15 september vond de tweede editie plaats van Volop Velp, verenigingen, organisaties en winkeliers presenteerden zich aan het winkelende publiek.

Bij een groot aantal winkeliers lag de rode loper uit en werd het winkelend publiek welkom geheten voor workshops, een kijkje achter de schermen, extra informatie, prachtige aanbiedingen of een traktatie.

Diverse verenigingen en clubs hadden een kraam opgesteld aan de Parkstraat waar men met allerlei vragen of de vraag naar extra informatie terecht kon. Harmonie Unisono verzorgde een open podium en gaf een aantal muzikale optredens.

Er was muziek op De Overtuin van de Drum & Showband Mr. H.M. van der Zandt en een geweldig optreden van een komische straattheater act van de Parijse groep Les Horsemen dat grootte belangstelling trok van het winkelende publiek.

In de Emmastraat voor de kerk was een Kofferbakverkoop waar veel spullen van eigenaar wisselden, de verkopers waren dik tevreden en komen graag volgend jaar bij de 3eeditie weer terug.

De organisatie van Volop Velp, kan terug kijken op een zeer geslaagde tweede editie, was vorig jaar het regenachtige weer de boosdoener nu was het schitterend weer om langs alle kramen te struinen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen