Open dag Industriepark Kleefse Waard tijdens INNOVATE Experience

Foto: Industriepark Kleefse Waard

REGIO – Op zaterdag 6 oktober a.s. staat Industriepark Kleefse Waard (IPKW) geheel in het teken van innovatie en techniek. IPKW bundelt haar krachten met INNOVATE festival en Techniekdag Arnhem en organiseert de INNOVATE Experience.

Een dag waar bedrijven van IPKW, techneuten, wetenschappers, kunstenaars en designers hun innovaties laten zien. Met ruim 100 activiteiten voor jong en oud valt er genoeg te zien en te beleven. 

Meer dan 100 gratis activiteiten

Als onderdeel van de Innovate Experience kunnen bezoekers ook een kijkje nemen achter de schermen van tientallen bedrijven die op IPKW zijn gevestigd. IPKW wil graag laten zien wat voor mooie initiatieven, processen, projecten en ontwikkelingen er gaande zijn achter de poort.  Zo kan er kennis worden gemaakt met het vervoer van de toekomst. In het speciale ingerichte waterstofplein (H2 area) kan de bezoeker onder andere waterstof tanken en meerijden met de waterstofbus en waterstofauto. Op het New Mobility plein is alles te zien en te leren over elektrisch rijden én kan men proefritjes maken in de nieuwste elektrische auto’s.

Open Dag IPKW 2018

Ook kunnen bezoekers zelf de handen uit de mouwen steken: het plastic afval van bedrijven op IPKW recyclen tot een toffe smiley-sleutelhanger, een eigen race-auto of robot maken van resthout van Platowood en Accoya® of racen op een elektrische crossmotor.

In de Techniekhal kunnen kinderen tot en met  16 jaar kennis maken met techniek door middel van vele technische doe-activiteiten. Kortom een dag volop spannende en interessante activiteiten voor jong en oud. Kijk voor het gehele programma op ipkw.nl/opendag.

Kom op de fiets

IPKW wil het duurzaamste bedrijventerrein van Nederland zijn dus de organisatie hoopt dat iedereen zoveel mogelijk op een duurzame manier – met de fiets of het openbaar vervoer – naar IPKW komt. Een electrocar pendelt tussen de ingang en de INNOVATE Experience.

Over de initiatiefnemers

INNOVATE Festival, IPKW en Techniekdag Arnhem bundelen de krachten en organiseren de INNOVATE Experience. INNOVATE is een driedaags festival dat innovatief Arnhem laat zien. De Techniekdag brengt jaarlijks de boeiende wereld van bèta en techniek in alle sectoren onder de aandacht van jeugdigen tussen de 4 en 16 jaar. Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein dat duurzame energiegerelateerde ondernemers huisvest, faciliteert, inspireert en met elkaar verbindt.

Open Dag IPKW 2018

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden