Eerste exemplaren ‘Nijver Dieren–Noord’ uitgereikt

DIEREN – Woensdag 7 november werd het nieuwe boek “Nijver Dieren – Noord“ officieel aan de makers, Frans Nas en Walter de Wit aangeboden, in Eetcafé Het Schilderij in Dieren. Het is een vervolg op het eerste boek “Nijverheid in Dieren–Zuid“ dat 15 jaar geleden is uitgebracht.

Vele middenstanders, bekenden en de broers en zussen van Frank Nas waren aanwezig bij de uitreiking van de eerste exemplaren van het nieuwe boek.

Als eerste ontving Frans Nas het nieuwe boek uit handen van Walter de Wit Erelid van de Oudheidkundige Kring Rheden/Rozendaal met daarbij een prachtige bos bloemen. Ook de aanwezige wethouder Dorus Klomberg van de gemeente Rheden ontving een eerste exemplaar. Hij feliciteerde de Oudheidkundige Kring met dit prachtige boek waar de middenstand in het dorp Dieren prachtig word beschreven. Hij bedankte ook natuurlijk de heer Frans Nas voor zijn vele werk en zo ook Walter de Wit voor zijn bijdragen.

Hierna overhandigde de voorzitter van De Kring Jan Jansen het boek aan Walter de Wit en bedankte hem voor zijn werk hier aan waar bij hij een bos bloemen ontving voor zijn vrouw als goedmakertje, aangezien die hem heel wat uurtjes heeft moeten missen. Ook kreeg hij een fles wijn om nu eens rustig te kunnen genieten van al zijn vrije tijd.

Na dit officiële gedeelte werd het glas geheven op dit mooie boek en kon men nog rustig napraten onder genot van een hapje en drankje.

Het 160 pagina’s dikke boek bevat een schat aan informatie en vele foto’s. Het is te koop bij de Oudheidkundige Kring Rheden/Rozendaal en in de boekwinkels voor €17,50.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: http://www.oudheidkundigekring.nl/nieuwsberichten/nieuwe-uitgave-nijver-dieren/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden