Drukte van belang bij opening filiaal in Dieren

DIEREN – Op vrijdag 30 november waren de eerste klanten al om half acht aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Buitensingel in Dieren.

De officiële opening van de winkel werd gedaan door wethouder Haverkamp samen met filiaalleider Friso Schel. Na het doorknippen van het rode lint, stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleider Friso Schel.

De Foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden heerlijke, verse gerechtjes bereid die klanten gratis konden proeven.

Zonnepanelen

Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Deze winkel is een zeer energiezuinig pand. Elektra wordt grotendeels in het nieuwe filiaal zelf opgewekt doordat het hele dak is voorzien van zonnepanelen. In de winkel is op een paneel te zien hoeveel stroom er door de panelen wordt opgewekt.

Ook is er tijdens de verbouwing gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Zo is alle binnen- en buitenverlichting LED en worden papier en folie 100% gerecycled.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden