Nieuwjaarsconcert in de Serre van Rozendaal door de Muses

Foto: de muses

ROZENDAAL – De activiteiten in de Serre beginnen in 2019 met een prachtig optreden verzorgd door HGO-harpiste Diana de Vries en haar collega sopraan Tenar van Kooten-Niekerk. Diana de Vries heeft al eerder een concertje gegeven in de Serre waar veel belangstelling voor was.

De commissie van het Gala Rozendaal 200 biedt de Serre dit concert aan. U bent van harte uitgenodigd om dit nieuwjaarsconcert op 9 januari bij te wonen. Het programma zal bestaan uit stukken van o.a. Vivaldi, Puccini, Händel en Fauré.

De organisatie in Rozendaal heeft de wens om niet alleen een fraaie maar ook een sociale gemeente te zijn. Daarom vragen zij u om u heen te kijken, wie u een plezier zou kunnen doen door hem en/of haar mee te nemen naar deze feestelijke ochtend.

De Serre is geopend vanaf 10.00 uur. Ze ontvangen u graag voor een aangeklede koffie en aansluitend een lichte lunch. Het concert zal beginnen om ongeveer 10:30 uur. De ochtend eindigt om ongeveer 13:30 uur.

Gezien de catering willen zij u vriendelijk verzoeken zich aan te melden voor 7 januari 2019 als u van de lunch gebruik wilt maken:
Emailadres: [email protected] of telefoonnummer 026-3611721

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden