Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarsreceptie Excelsior

Foto: Muziekvereniging Excelsior

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg heeft een fantastisch jaar achter de rug. Gedurende het jaar 2018 werd telkens aandacht geschonken aan het 125 jarig jubileum en dit is een groot succes geworden.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie dankte voorzitter Samberg iedereen die zich heeft ingespannen om dit alles tot een succes te maken, maandagavond werden tevens 3 leden in het zonnetje gezet.

Gertie Zaaijer is in de zomer al gehuldigd voor 50-jarig lidmaatschap van muziekbond KNMO en kreeg nu van de muziekvereniging de oorkonde, het speldje en een gegraveerde glasplaat voor het 50-jarig lidmaatschap van vereniging. De heer Zaaijer is daarmee ook erelid van muziekvereniging Excelsior.

Het erelid Harrie Jansen is 55 jaar lid van de muziekvereniging en ontving een erespeld. Voor het 50-jarig lidmaatschap van de muziekbond KNMO kreeg hij een oorkonde en vergulde speld met 1 zirkonia.

Ton Kock, ook erelid van Excelsior kreeg ook van de muziekbond KNMO een oorkonde en vergulde speld met 1 zirkonia voor zijn 50-jarig lidmaatschap van de muziekbond KNMO.

(Foto’s: Muziekvereniging Excelsior)

 

Ton Kock Muziekvereniging Excelsior

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen