Huisdier van de week: Ontmoet Gringo!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Gringo is een en al vrolijkheid, die op zoek is naar een vaste stek. Gringo is niet zomaar een hond, Gringo is een Boerboel, een ‘boel’ hond met specifieke behoeften en karaktereigenschappen, zie http://www.licg.nl of de rasvereniging voor meer informatie.

Gringo is sociaal tegenover mensen, op andere honden reageert hij wisselend. Hij heeft een baas nodig die de leiding neemt. Wij vinden hem goed te sturen en hij begrijpt steeds beter wat er van hem verwacht wordt. Hij is sterk en trekt soms hard aan de lijn maar kan ook netjes naast je lopen en wachten op jouw initiatief.

Om te voorkomen dat u als een soort van vlaggenstokje achter Gringo wordt voortgesleept is het noodzakelijk dat u letterlijk en figuurlijk, sterk in de schoenen staat. Hij kan niet samen met kleine huisdieren. Het is onbekend wat hij in huis van andere honden vindt. Voor een bepaalde tijd kan hij alleen thuis zijn. Gringo is erg bang voor harde plotselinge geluiden zoals bijvoorbeeld vuurwerk, en wil dan het liefst hard wegrennen.

Als een echte Boerboel waakt hij over zijn huis en haard. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Gringo niet bij kinderen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Gringo.

Gringo

Diernummer: 24240

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/gringo/

Heeft u interesse? Geeft u Gringo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Gringo

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden