Concert Staffa Trio in Dorpskerk Rheden

Foto: Staffa Trio

RHEDEN – Op zondag 24 februari zal het Staffa Trio bestaande uit violiste Symone Boerstoel, en Angela en Mark Kreeftmeijer op klarinet en piano een concert verzorgen in de Dorpskerk van Rheden. Het trio speelt kamermuziek in originele bezetting en bewerkingen van barok tot 20e eeuw.

Symone Boerstoel werd in 1967 geboren te Enschede. Zij  volgde haar studie viool aan het Twents Conservatorium en studeerde gedurende drie jaar bij Jaap van Zweden.

Als violiste speelt zij in diverse  orkesten en maakt zij graag  kamermuziek. Ook treedt zij regelmatig op als soliste (in binnen-en buitenland). Op dit moment is zij naast concertmeester bij ‘La Sinfonia Contea’ ook als violiste verbonden aan Het Dordts Kamerorkest, een professioneel begeleidingsorkest. Daarnaast is zij actief in diverse orkesten en ensembles.

Angela Kreeftmeijer studeerde aan het Rotterdams Conservatorium klarinet bij Jan Jansen en basklarinet bij Henri Bok. Zij speelde in het Rotterdamse koorbegeleidingsorkest Kamerorkest Continuo, De Koninklijke Militaire Kapel en het Doelenensemble.

Mark Kreeftmeijer studeerde piano bij Willy Muller en Alwin Bär aan het Utrechts Conservatorium. Later volgde hij jarenlang lessen bij Tan Crone in Amsterdam en legde hij zich toe op pianobegeleiding en kamermuziek.

Het Staffa Trio zal een gevarieerd programma spelen met werken van Loeillet, Schubert, Menotti, Mozart, Mendelssohn, en Godron. Voor het stuk van Mendelssohn zal het Staffo Trio worden aangevuld met de Syrische klarinettist Khaled Kassam. Angela Kreeftmeijer bespeelt dan de Bassethoorn.

Het concert begint om 15.30 uur. De toegang is vrij, bij de uitgang wordt gecollecteerd

Kijk voor meer informatie ook op:

 

 

article
134987
Het Staffa Trio zal een gevarieerd programma spelen
RHEDEN – Op zondag 24 februari zal het Staffa Trio bestaande uit violiste Symone Boerstoel,
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/134987/concert-staffa-trio-in-dorpskerk-rheden/
2019-02-18T14:43:38+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/02/18144244/Staffa-Trio.jpg
Angela Kreeftmeijer, Concert, Dorpskerk Rheden, Mark Kreeftmeijer, Rheden, rheden.nieuws.nl, Staffa Trio, Symone Boerstoel
Nieuws