Twijfel jij nog bij het kiezen van de juiste mbo-opleiding?

Foto: Marjanne Eikelboom

VELP – Twijfel jij nog bij het kiezen van de juiste mbo-opleiding? Heb jij last van ‘keuzestress’? Dat staat op reclameborden langs verschillende wegen in Velp. Waar wil je naar toe? Waar word je blij van? Wat is belangrijk voor je?

Het team van Aeres MBO Velp begrijpt als geen ander dat een vervolgopleiding na het vmbo misschien wel dé belangrijkste keuze is die je moet maken als jongvolwassene. Een grote stap in jouw toekomst. Kom donderdag 14 maart tussen 17.00 en 20.00 uur naar de informatieavond en laat je door docenten en studenten voorlichten over de Velpse groene & creatieve mbo-opleidingen.

Ouders hebben een belangrijke rol in het keuzeproces van aanstaande mbo’ers. Dit lezen de docenten van het Aeres MBO regelmatig terug in enquêtes na een open dag of informatieavond. Ja, in eerste instantie kiezen ze zelf maar uiteindelijk vragen ze uw advies bij de definitieve keuze voor een opleiding. U bent van harte welkom aanstaande donderdag samen met uw zoon/dochter.

Kleinschalig

Aeres MBO Velp heeft een modern schoolgebouw met goede faciliteiten. De school is kleinschalig gebleven met veel aandacht voor de student en een veilige, prettige sfeer waar iedereen zich snel thuis voelt. De begeleiding op school is erop gericht de studenten op een goede en fijne manier de schoolloopbaan te laten doorlopen. Het mbo-team is er om de studenten daarbij te helpen.

Over Aeres MBO

Aeres MBO Velp is onderdeel van een veelzijdige opleider in het groene mbo. De kennisgebieden van Aeres MBO Velp zijn bloem, styling & design, dierverzorging en groene ruimte(hoveniersopleiding). De school is bekend bij bedrijven en organisaties (nationaal én internationaal) die zitten te springen om talenten die verantwoord kunnen werken en groene innovatie, groene creativiteit, groene techniek en duurzaamheid vanzelfsprekend vinden. Vanuit die gedachte leiden we de studenten op tot evenwichtige en ondernemende personen.
Sinds augustus 2017 is onze naam veranderd van Groenhorst Velp naar Aeres VMBO Velp.

Informatie

Aeres MBO Velp, PInkenbergseweg 5f, 6881 BA Velp, 088-020 5200. Mail: [email protected], website: www.aeresmbo-velp.nl.

Student hoveniersopleiding showt kettingzaag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen