Urgentie waterschappen steeds groter

Foto: Waterschapsverkiezingen

REGIO – De droogte is nog niet over; natuurgebieden staan droog, boeren hopen op regen en het risico van verzakken van woningen neemt toe. En dan moet het voorjaar van 2019 officieel nog beginnen.

Ondanks dat regenval niet te sturen is, kan door goed waterbeheer gestuurd worden in de verdeling van het beschikbare water. Dat maakt het bestaan van de waterschappen belangrijker dan ooit, zeker met het oog op de droge zomers die nog kunnen gaan volgen. Daarom doet VVD mee aan de waterschapsverkiezingen.

Woensdag 20 maart 2019 is de dag dat u zelfs 2 stemmen kunt uitbrengen. U kunt dan stemmen voor de Provinciale Staten en Waterschap Rijn en IJssel. Gebruik uw stem voor Waterschap Rijn en IJssel omdat water ertoe doet!

Op 8 februari werd de definitieve kieslijst voor Waterschap Rijn & IJssel vastgesteld. Acht partijen nemen deel aan de waterschapsverkiezingen, de kandidaten van de VVD lijst vormen een evenwichtige mix met accenten op kennis en ervaring.

Voor de VVD staat Rob Koekkoek op plek 9 en Martinique Visser op plaats 18, op de lijst van de VVD. Rob Koekkoek is rentmeester en daarnaast raadslid in Rheden. Hij is betrokken is bij het landelijk gebied en weet wat er speelt bij water in de dorpen en steden. Hij is dan ook met zijn ervaring als lijstvolger in de afgelopen vier jaar een geschikte kandidaat om de fractie van de VVD te ondersteunen.

VVD en waterschap Rijn en IJssel. De VVD wil een waterschap waar het veilig is, dat klaar is voor de toekomst, dat er voor óns is en dat zijn zaken op orde heeft.

Lees ook:

Waterschapsverkiezingen 20 maart 2019

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden