Het Leespunt in het dorpshuis Rheden bestaat 3 jaar

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op 15 april 2016 opende ‘Het Leespunt’ – een minibieb voor senioren, zijn deuren in het dorpshuis in Rheden.  Het Leespunt biedt een gevarieerd aanbod aan romans, thrillers, grote letterboeken en luisterboeken.

Het ledenaantal groeit gestaag; er staan nu bijna 60 leden ingeschreven! Acht enthousiaste vrijwilligsters zijn actief met het uitlenen van boeken.

Bij Het Leespunt  gaat het niet alleen om boeken maar zeker ook om de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, koffie en thee staan altijd klaar. Het Leespunt is vrijwel het gehele jaar, dus ook tijdens de vakanties, geopend. Op de maandag van 14.00 uur tot 16.00 uur,  op de woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur. Aan de leners wordt een jaarlijkse bijdrage van €5,00 gevraagd.

Het Leespunt bestaat al weer drie  jaar! Daar willen de initiatiefnemers en vrijwilligers toch even aandacht aan besteden.  Op maandag 15 april staan, gedurende de openingstijden van 14.00-16.00 uur, koffie en thee klaar met  iets lekkers daarbij. De organisatie presenteert dan ook de nieuwe boeken die we onlangs hebben aangeschaft. Iedereen, lid of geen lid,  is op die middag welkom!

Lees ook:

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden